maandag 31 augustus 2015

Huizenquilt (homestead)

Het gaat goed in de bouwsector, de nieuwbouw van huizen trekt weer aan, niet op grootschalige Vinex locaties, maar kleinschalig, met lapjes.
 
 
 
Inmiddels is een straatje klaar, met groenstrook, want dan leeft zo`n straatje meteen.

Her en der verspreid zijn er meerdere huizen klaar,

Maar daar zijn nog geen gegadigden voor dus die liggen nog even in de wacht...

Stoffeltje vind het wel best zo, zolang die maar af en toe aangehaald wordt en lekker kan spelen, maakt het haar niet uit wat het baasje doet.

 
De volgende groenstrook is voorbereid, nog een hoop knip en plakwerk en festoneren.
 
Een mooi tussenwerkje voor als ik wat tijd overhoud tussen de quilt cursussen in. Heerlijk in september gaat het weer van start, ik heb er zin in....

5 opmerkingen:

 1. Als volleerd makelaar in roerende goederen ben je aan het werk. En een huis in het groen verkoopt beter. Snel weer verder. Ben benieuwd wat voor cursussen je dit jaar gaat doen. Morgen is het alweer 1 september. Hopelijk komt de zon dan weet terug. Is ook beter voor de (huizen)handel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie combinatie. Huizen met groenstrook. Stoffeltje ziet er lief uit. Wat lijkt me dat leuk, drie van die jonge katjes.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. top woningen... ziet er prima uit, Cora.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk wordt die Vinexwijk van jouw en helemaal gezellig met die groenstrook. Vorige week je huizen in het echt gezien en ik vind ze toch mooi. En ooh wat een snoepie die Stoffeltje. Heel veel plezier met je quiltcursussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig met die rand ernaast! Wat een enige poes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen