dinsdag 25 februari 2014

ook mijn huiswerk af en vervolg beurs Zwolle

Ik heb dit boek van de farmers wife al een poosje in huis en toen ik met de quiltcursus begon ben ik na een poosje ook begonnen om deze quilt te maken, alle patronen staan in het boek en ik had bij de vorige Zwolle beurs al wat lapjes meegenomen van French General Rouannerie deux, de layer cake, maar dat is natuurlijk bij lange na niet genoeg
 
 
Maar gelukkig had Gelrebloem nog wat lapjes en tussendoor had ik al het een en ander online besteld, nu maar hopen dat die af gaat komen. Ik ben met het laatste lapje van de bovenste rand bezig.

 
Verder heb ik nog  wat lapjes gekocht voor ooit....

En dan m`n huiswerk van de quiltcursus. Dit is van de 2 laatste keren. Nu nog de maanden nov en dec. En dan het grote aan elkaar zetten.

okt met pompoenen

aug

sept een boerderijtje

fourth of july.
 
Eigenlijk heb ik plannen om er een grotere quilt van te maken, zo eentje waar je lekker onder kunt kruipen. Dat zou dan moeten met allemaal hexagonnetjes van de leftovers en een vol pakketje wat ik nog bij Bep`s Atelier op de kop heb kunnen tikken.
 
ik heb nog wat te doen gelukkig.

 
oh en m`n randjes zijn ook al weer af

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie blokken heb je allemaal gemaakt de FW is prachtig en de stoffen die je ervoor hebt gekozen ook. De randjes zijn ook weer erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben jij ijverig geweest zeg! Al die mooie blokken die je al gemaakt hebt, ook de farmers wife quilt wordt vast supermooi! En die van elke maand zou een prachtige deken vormen denk ik. Ook je randjes zijn echt de moeite, super!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen