zaterdag 15 februari 2014

handwerkbeurs

Gisteren ben ik naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest, en dit zijn mijn aankopen op borduurgebied.
2 Prachtige boeken eentje van de "california soeppan"patronen, een een hele mooie met allerlei patronen van randjes , fournituren, letters een flinke bron aan ideeën. Verder nog een spoel en garen van sajou en cosmo, en nog wat bandstof.
 
 
Gisteravond meteen maar even uitgeprobeert hoe het garen van Sajou borduurt.
Met patronen uit Ma mercerie en een boek met biscornu patronen. Uiteindelijk komt dit lapje om de spoel heen, die ik bij Atelier Bep heb gekocht, zelfs het roestige schaartje wat  erbij zit knipt nog.
 
 
Na de romatic Sampler mocht ik wel wat nieuws beginnen vond ik.
En ik heb zelfs nog wat aan de letterbak gedaan, maar daarover later meer.
 
En mijn amaryllissen staan in bloei . Ze hebben 3 stelen met daarin 5 bloemen. en het is me toch mooi....Ik zag van de week ergens op het www een idee om tulpen in een mandje te zetten. Dus ik heb mezelf maar eens flink getrakteert op een mooie bos

 
en last but not least heb ik de randjes weer op het lapje geborduurt, deze week is er voor het eerst de tweede kleur bijgekomen.

 
 
Ik vond de beurs pittig druk vrijdag. Ik heb eerst mijn lijstje afgewerkt van dingen die ik graag wilde hebben, daarna mijn "boodschappen" in de auto gezet en toen wezen struinen. Niet zo lang want ik vond het al lastig worden met de karretjes en kakelende en duwende dames om rustig te kijken. Hopelijk volgend jaar geen zieke kinders thuis zodat ik weer op de donderdag kan gaan. Ik heb trouwens ook nog wat quiltlapjes gekocht, maar ook daarover later meer. Want door de olympische spelen schiet ik lekker op met mijn huiswerk dus dat zal ik binnenkort even in een blogje schrijven.
 
Ps, wat doen ze het goed hé  op de spelen in Sotchi.4 opmerkingen:

 1. Hoi Cora, wat een leuk verslag!
  Mooie aankopen gedaan, en al lekker bezig geweest ook. Heerlijk he?
  Mijn vingerhoedjes liggen stil, net als de letterbak helaas...schaam me! Maar ja, andere dingen op mijn pad ;-)
  Fijne avond en een fijne zondag alvast!
  Groetjes
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk postje Cora, en wat een leuke aanwinsten....ik vind de Romantic Sampler echt schitterend....
  Liefs en een fijn weekend verder
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke aankopen gedaan hoor en wat en leuke verhaal heb je ervan gemaakt. ik kwam via RPW op je blog terecht. en heb natuurlijk meteen ff lekker zitten rondneuzen. erg leuke blog heb je groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen heb je gedaan op de beurs, de romantic sampler is heel mooi, maar ook je randjes worden fleurig nu met dat tweede kleurtje erbij!
  Succes met je aankopen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen