maandag 18 januari 2016

Ik ben aardig van de straat zo

Sokje nr 2 van blackbird design is af, wij kennen de maartse viooltjes, maar in Amerika bloeien ze vast al in februari, want in dat deel stond het patroon.
 
 
Op de bee van de verknipte froulju ben ik weer aan de tulpjes maak gegaan. Inmiddels heb ik er 20 af en werd het hoog tijd om eens te testen hoe het wordt. Dit wordt de rand om de lentequilt
 
 
Op deze manier met verschillende strookjes ertussen

 
Op deze manier met dezelfde strookjes ertussen
 
 
of zo met af een toe een ander blokje ertussen

 
Ik ga nog even dubben.....
 
Verder deze week nog een huis afgebouwd

en nog twee under constuction.......En ik had me into-the-blind ingeschreven op de mysteryquilt die van start zou gaan in 2016 van Quiltmania. Het enige wat ik wist dat het ontwerp gemaakt zou worden door Petra Prins, nu is dat een winkel waar ik heel graag kom, alleen al om het mooie interieur, geschilderd in volgens mij ossebloed rood. En in het interieur heeft ze prachtige stoffen staan, waaronder hele mooie sitsen , en ja hoor de mystery wordt ervan gemaakt, deze week viel het eerste pakketje met stoffen in de bus.
Ik ga er eerst maar eens een poosje van genieten voor ik er de schaar inzet. Het komt in 6 delen, dus wie weet heb ik over een jaar een mooie top gemaakt met sitsen.
...en nu is eindelijk mijn eerste klosje garen op, ik heb er zo`n 2,5 jaar mee gewerkt, er zijn 2,5 tops mee gemaakt, de angel story, de lentequilt, en de halve homestead(huisjes). Ik ga hem maar een poosje bewaren, wie weet hoeveel ik er in mijn erfenis kan stoppen ooit.


4 opmerkingen:

 1. Wat een bezig bijtje ben jij toch. Kan je echt niet bijhouden. Hihi...
  Nu past je lege klosje nog in zo'n klein potje. Ben benieuwd of dat over 20 jaar nog past..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk sokje is dit. Ik ben er ook nog mee bezig. Je quilt wordt prachtig en wat leuk dat je meedoet met de mysterie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben zo benieuwd hoe je rand er straks gaat uitzien. Je sokje is ook al zo leuk. En ooh de mysterie van Petra Prins, zucht. Leuk idee om je lege klosjes zo te bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je met heerlijk veel leuke dingen bezig Cora! En dan al weer een nieuwe uitdaging met die geweldige stofjes. Dat potje met lege klosjes gaat wel vol komen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen