vrijdag 19 april 2013

Zo heel af en toe

doe ik nog wel wat aan mijn borduurseltjes. Het gaat niet hard maar er gebeurt wel iets kijk maar naar de vorige update van de romatique sampler
 
   en van de delfstblauwe tegeltjes de vorige update
 
Ik wou wel eens dat het het borduren net zo snel zou gaan als alle ideeën die er in mijn pinterestmapje borduren gaan, kijk hier (klik) maar eens er staat zoveel op en er is zoveel leuks. Maar helaas gaat borduren echt steekje voor steekje en da`s niet rap.

5 opmerkingen:

 1. Je hebt toch aardig je best gedaan hoor Cora en het gaat beslist heel mooi worden allebei! Die blauwe tegeltjes, daar heb ik er ook al van gebruikt en ingekaderd, ze staan op mijn blog. Ze zijn leuk om te maken en je sampler is een heel fraai patroon! Maar ik moet eerst mijn letterbak en... de rest...
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet wat je bedoelt, ik ben ook heel enthousiast begonnen, maar het vordert maar langzaam. Ach, het loopt niet weg, zullen we maar zeggen. Als het eindresultaat maar mooi is, heb je toch voldoening van je werk, maakt niet uit hoe lang je erover doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, zo ben ik al maanden bezig met het haken van een kussensloopje voor Sarah, maar goed, het is en blijft hobby en dat moet je doen als je er zin in hebt. Het wordt wel héél erg mooi!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om dit patroon weer te zien...
  Het is een verslavend werkje... elke keer een bandje borduren...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja prachtig beide patronen (Ooo heb aan die van mij nog steeds geen steek gezet)....
  Fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen