maandag 20 april 2015

Lentequilt

Terwijl de cursus van de angel story nog volop bezig was ging ik naar een open dag bij het Fûgeltsje in Bolsward, en daar kwam ik heel enthousiast vandaan en heb me ingeschreven voor de lentequilt. Half februari konden we starten, lekker klein groepje en hele leuke mensen. Ik geniet
Dit is het resultaat tot zover...


Weer een poging gewaagd om met luierinleg te werken en nadat het weer wat hoeken van de kamer had gezien, heb ik het nu in he gaten hoe het werkt.....en het is toch simpel...maar dat is het meestal als je het doorhebt, maar het proces daarvoor gggrr.
 
Het is ook werken met vlisofix en dat festoneren
 

 
Maar vooral werk lekker met resten, nu ben ik een startende quilter dus je zou zeggen dat resten er nog niet veel zijn.

Maar daar heb ik via facebook weer heel veel lapjes op de kop getikt, dus ik kan flink wat lapjes verwerken op deze quilt. Dus als mensen van de facebook groep hier kijken komen ze vast lapjes tegen die eerst bij hen in de kast lagen en nu hier te zien zijn.

4 opmerkingen:

 1. Dat wordt een leuk quiltje! Enig die kan en die melkfles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige lentekleuren heb je gebruikt. Altijd leuk zo'n cursus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je doet het echt heel goed Corina, voor een startende quiltster. Je hebt hele leuke frisse stofjes, ook al zijn het restjes, je stelt ze heel mooi samen tot een fris geheel, als een ervaren quiltster. Chique!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen