vrijdag 8 augustus 2014

allemaal lapjes

Gisteren kreeg ik het wasrek wat Casper Lemstra voor me heeft gemaakt.
Jaren geleden stond er een tekening van in Landleven.
En het is een ideaal rek om mijn vorderingen op te showen.
 
 
Je kunt het natuurlijk ook gebruiken waar het voor bedoelt is, namelijk om was te drogen, maar ook om de dekbedden lekker op te hangen en ze dan een dagje buiten zetten.
 
 
 
Maar vandaag is het nog voor mijn lapjes.

 
Afgelopen najaar begonnen met een cursus quilten en jeetje wat vind ik het leuk. Het gaat langzaam, maar als ik kijk hoeveel steekjes er in deze twee lappen zitten ( ...en dat allemaal met de hand hè)

 
Is er toch al veel werk verzet. En ik ga vrolijk voort. Er moeten nog veel hexagonnetjes aan elkaar genaaid, gelukkig heb ik nu een stempel als mal. En bij de farmers wife moeten ook nog heel veel lapjes komen. Een quilt moet namelijk voor mij groot genoeg zijn om lekker onder te kruipen als het s`avonds wat kouder wordt.

 
Zelfs hier lijken het allemaal lapjes ( maar dat zijn toch echt kruissteekjes).

3 opmerkingen:

 1. Wow, Cora dit rek staat al heel lang op mijn wensenlijstje.
  En wat een super blokken.
  Tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig wasrek om je eindeloos van je quilts te genieten. Die rode wordt prachtig. Jane schiet ook al zo lekker op. Fijn weekend, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig wasrek om je quilts te showen, echt top! Ze zijn beide supermooi en er zitten heel wat uurtjes werk in, dat weet ik omdat mijn vriendin ook altijd quilts maakt, maar het resultaat is dan ook wel prachtig handwerk. En je Dear Jane wordt ook al zo mooi, dit wil ik ook nog eens maken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen