zondag 19 januari 2014

Pins, oftewel een speldenkussen in wording

Een poosje terug vond ik dit patroon op Pinterest, het is een freebie en ik kan merken dat ik meer borduur, want hij was zo af. Terwijl ik daar voorheen dagen over deed en heel veel moest uithalen wegens foutjes (daar kan ik slecht tegen). Nu nog de lappenmand in om er stofjes bij te vinden en er een speldenkussen o.i.d. van te maken.


   De randjes zitten er ook weer op , het wordt wel een heel mooi werkje zo. Deze week maar weer verder aan de romantic sampler of de quilt sampler. Of èèn van de andere UFO's.  Dat randje per week werkt toch best stimulerend.

4 opmerkingen:

 1. Leuk, die randjes in het rood. En ook een schattig speldenkussen! Daar heb je er nooit genoeg van, want ze zijn al zo mooi om ergens neer te leggen. Wat een bron van inspiratie he, dat Pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei prachtig. Het stimuleert hè ik merk dat ook!
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig is je Pins borduurtje, hij staat ook nog op mijn verlanglijstje. Leuk om te lezen dat het borduren je makkelijker af gaat. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk speldenkussen wordt dit en je randjes mooi. Ja het stimuleert zeker ik ben ook bezig met een van mijn UFO borduurprojecten.

  BeantwoordenVerwijderen