donderdag 31 oktober 2013

Het schiet niet erg op

allemaal, ik doe dan eens dit, en dan weer eens dat met telkens een  "vlaggetje " kom ik er ook wel
 
en dan weer eens wat breien

 
dit mandje stond al weer een poosje te wachten met heerlijk warme wolletjes uit IJsland erin

 
Hopelijk komt er een warme wollen omslagdoek van de rondbreinaald rollen.
 

 
En dan nog lezen, sinds ik de tip kreeg van de boeken van Mary  Higgins Clark zijn er al 9 uit, gelukkig kon ik ze op de Ereader downloaden, en dan ligt er onder andere nog dit stapeltje.
 
En tussen door maak ik nog wat kaartjes en zo heel af en toe moet er wat in het huishouden gebeuren.
 
 

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk herkenbaar logje :-) op het ogenblik ben ik ook allemaal dingen door elkaar aan het doen, en tussendoor aan het lezen...heerlijk toch!!!! ik vind die wolletjes mooooooi!!! en ik ga zeker de boeken ook een keer proberen :-) fijne dag hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk druk zoals wij allemaal! Er is zoveel leuks om te handwerken, te lezen, te doen, kan er niemand voor extra tijd zorgen? Zou ook hier welkom zijn :) Je borduurwerk wordt prachtig, ook ik zou dit ooit willen maken! EN je breiwerk ziet er lekker warm en zacht uit. Lezen doe ik ook graag en doe ik bijna elke dag een beetje (als slaapmiddel in bed). Succes met alles!
  Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. poehee, jij heb het druk, zo te lezen! Komt me bekend voor, ik wil ook lezen en scrappen en, en en..... Die boeken van Mary Higgins Clark zijn geweldig, ik heb ze ook (bijna) allemaal gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch om veel leuke werkjes te hebben om uit te kiezen. Het nadeel is inderdaad dat je niet zo hard opschiet. Zo lang je er zelf geen moeite mee hebt, is er niets mis mee.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms duurt het wat langer om iets af te krijgen. Je omslagdoek en borduurwerk zien er al erg mooi uit. En heerlijk lezen is ook erg leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen